Hejli: Svi znaju da se Rusija mešala u izbore

Američka ambasadorka u UN Niki Hejli izjavila je da se Rusija mešala u izbore u SAD i širom sveta, i da to svi znaju, uprkos odbijanju predsednika Donalda Trampa da to kaže.

Tramp je na sastanku sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Hamburgu "želeo da ga pogleda u oči i stavi mu do znanja da mi znamo da ste se mešali u naše izbore".

"Svi znaju da se Rusija mešala u naše izbore", rekla je Hejli za Si-En-En, prenosi AFP.

Oni to, kako tvrdi, rade i na drugim kontinentima i to na način da pokušaju da izazovu haos u tim zemljama.

"I ne govorimo to samo mi. Mislim da ćete čuti i druge lidere da to kažu", dodala je Hejlijeva.

Prema njenim rečima, ruski demanti je očekivan. "Tako Rusija pokušava da sačuva obraz. A ne mogu. Ne mogu", navela je ona.

Na pitanje sa kojim konkretnim sankcijama bi Moskva mogla da se suoči ona je odgovorila – "moraćete da pitate predsednika".

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво