Читај ми!

Pronađeni ostaci malezijskog aviona sa leta MH-370?

Olupine koje su pronađene na obali ostrva Reinion, istočno od Madagaskara, ispituju se kako bi se utvrdilo da li su u vezi sa nestankom aviona "Malejža erlajnz“ sa leta MH-370, rekao je član francuskih vazdušnih snaga koji je stacioniran na tom ostrvu, javlja Si-En-En.

"Još uvek je prerano da bismo mogli da kažemo da li je reč o avionu sa leta MH-370. Samo smo pronašli olupine", rekao je francuski vojnik.

"Boing 777" kompanije "Malejža erlajnz" sa 227 putnika i 12 članova posade, nestao je 8. marta prošle godine tokom leta iz Kuala Lumpura za Peking.

Poslednji kontakt s kontrolorima leta imao je kada se nalazio 120 nautičkih milja od istočne obale malezijskog grada Kota Baru.

Vlasti su saopštile da ne znaju zašto je avion skrenuo sa kursa iznad mora između Malezije i Vijetnama i gde je tačno završio.

Međunarodni tim eksperata je koristio satelitske podatke da proceni da li se avion eventualno srušio u južnom Indijskom okeanu. Spasilački timovi su pretraživali velike delove morskog dna u južnom Indijskom okeanu tragajući za ostacima.

Malezijska vlada je na kraju saopštila da je avion izgubljen u nesrećnom slučaju i da se pretpostavlja da su svi putnici i posada mrtvi. 

Ostrvo Reinion se nalazi na 800 kilometara udaljenosti od Madagaskara.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво