Nagrada Danici Mirić za reportažu o Vlasini

Danica Mirić, naša koleginica iz dopisništva u Vranju dobila je prvu nagradu na drugom ekološkom konkursu pod nazivom "Za bolji svet - tako se čuva životna sredina".Priznanje je dobila za reportažu o kampu na Vlasini i specifičnostima flore i faune.

Na drugom ekološkom konkursu pod nazivom "Za bolji svet - tako se čuva životna sredina" kompanija Knauf insulation iz Surdulice, nagradila je novinare za reportaže i priče.

Naša koleginica iz vranjskog dopisnitva Danica Mirić, dobila je prvu nagradu za reportažu o kampu na Vlasini i specifičnostima flore i faune. Među nagrađenima je i još troje kolega iz drugih redakcija.

"Reportaža koju smo uradili u Dopisništvu u Vranju i poslali na konkurs kompanije Knauf "Za bolji svet" donosi pozitivnu priču o očuvanju životne sredine. Poznato je da je Vlasina turistički biser jugoistočne Srbije i da je predeo izuzetnih odlika. Ovog puta smo zabeležili kako izgledda istraživanje Vlasine u naučne svrhe. Tu su bili učenici, studenti, profesori iz Niša i Novog Sada koji su na posredan i na neposredan način, ukazivali na zaštitu životne sredine. To je uloga medija takođe, jedna od uloga medija", kaže Danica Mirić, novinarka Dopisništva RTS-a u Vranju.

четвртак, 16. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара