Za 24 sata u Beču ubijeno pet žena – tri u bordelu, majka i ćerka u stanu

U jednom bordelu u Beču su kasno sinoć pronađena tela tri žene, sa posekotinama i ubodnim ranama. Osumnjičen za ubistva je uhapšen. U odvojenom slučaju, u jednom stanu su pronađena tela majke i 13-godišnje devojčice. Još se traga za ubicom.

U jednom bordelu u bečkom kvartu Brigitenau pronađena su tela tri žene, u različitim prostorijama. Austrijski mediji navode da su na njima pronađene posekotine i ubodne rane, kao i da zbog stepena povreda njihov identitet još nije utvrđen. Nisu pronađena ni njihova dokumenta.

U parku preko puta bordela policija je pronašla osumnjičenog 27-godišnjeg muškarca koji je navodbno hteo da se sakrije u žbunju, a imao je nož u ruci, rekao je portparol policije Filip Haslinger.

On je naveo da se osumnjičeni ponašao agresivno prilikom hapšenja. Prvo je odveden u bolnicu kako bi mu tretirali manje posekotine za koje je verovao da ih je sam sebi naneo.

Još nije jasno da li je muškarac u bordelu koristio usluge ili je odmah napao žene nožem. Policiju je u 21 sat alarmirao prolaznik koji je primetio trag krvi koji se proteže od ulaznog dela lokala do suprotne strane ulice.

Osumnjičeni za ubistvo majke i ćerke u bekstvu

Tela pedesetjednogodišnje žene i njene 13-godišnja ćerke pronađena su u petak ujutru u stanu u Beču. Kako je saopštila policija, glavni osumnjičeni je suprug ubijene. Ovaj 56-godišnji Austrijanac nestao je sa lica mesta otkako su tela pronađena, a potraga za njim je u punom jeku, rekao je Haslinger.

Prema navodima policije, žrtve su najverovatnije zadavljene.

Policiju je pozvala majka 51-godišnje žene jer je bila zabrinuta budući da joj se nisu javljale ćerka i unuka.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара