Читај ми!

Širom regiona doček Nove godine na trgovima uz vatromet i nastupe muzičara

Širom regiona u mnogim gradovima organizovan je doček Nove godine na trgovima, u ugostiteljskim objektima, uz vatromet i nasupe popularnih muzičara, a veliki broj građana takođe se odlučio za kućne proslave i porodičnu atmosferu.

U Banjaluci je u ponoć organizovan veliki vatromet, a desetine hiljada Banjalučana i brojne turiste zabavljao je Željko Samardžić, prenosi RTRS.

Na Jahorini je u pravom zimskom ambijentu, sa 20 centimetara snega, veliki broj hotela i restorana organizovao novogodišnje proslave uz brojne turiste.

U Sarajevu je javnom dočeku Nove 2024. godine, prema proceni policije i organizatora, prisustvovalo 27.000 ljudi, a ispred Večne vatre nastupili su Laka i Lela, Bombaj štampa, Zabranjeno pušenje i Crvena jabuka.

U Mostaru je novogodišnji koncert održao Željko Joksimović, a publika je ispred pozornice na šetalištu Nikole Šubića Zrinskog pevajući uglas popularne hitove poznatog muzičara ispratila poslednje sate 2023. i dočekala Novu godinu.

I u drugim gradovima u Bosni i Hercegovini organizovan je novogodišnji doček, a nastupali su mnogi muzičari iz Srbije, pa je tako Marija Šerifović nastupala u Zenici, dok je u Tuzli više od 10.000 ljudi slušalo Bajagu i Instruktore, prenosi Kliks.

Zagreb je u Novu godinu ušao uz vatromet, pesmu i ples, a bogati program odvijao se na više lokacija u središtu grada.

Građani Podgorice Novu godinu dočekali su na Trgu nezavisnosti uz crnogorskog muzičara Nenada Kneževića Kneza, a Budvani i brojni turisti dočekali su Novu 2024. godinu uz hitove Tonija Cetinskog, Đorđa Davida sa bendom “Death Saw” i rok grupu Van Gog.

U Skoplju je na glavnom trgu "Makedonija" Nova godina dočekana uz muziku, ali bez vatrometa, prenosi portal skopjeinfo. Gradska uprava je saopštila da će sredstva koja se inače izdvajaju za ovakav spektakl ovoga puta ići u humanitarne svrhe.

петак, 14. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије