Pucnjava kod Šibenika, ubijene tri osobe

Tri osobe su ubijene u pucnjavi u mestu Brodarica kod Šibenika, javio je hrvatski portal "Indeks". Policija pronašla osumnjičenog koji preti samoubistvom.

Iz tamošnje policije navode da se pucnjava dogodila oko 16.30 časova i da su tri osobe pronađene mrtve, dve u porodičnoj kući i jedna u automobilu.

Kako navodi Indeks, ubijeni su supružnici Milka i Hakija Keranović, a pred njihovom kućom je pronađeno telo Ivana Bajića, koji je nekada bio telohranitelj i prijatelj pokojnog "kralja zagrebačkog podzemlja" Zlatka Bagarića.

U međuvremenu, na širem šibenskom području, policija je pronašla osumnjičenog Borisa Luketu, koji preti samoubistvom.

Kako je saopštila policija, pregovori sa osumnjičenim su u toku.

Policija je na širem šibenskom području pronašla crveni "reno klio" šibenskih registarskih oznaka za kojim je tragala, a na mestu suvozača pronađeno je vatreno oružje, prenela je Hina.

Policija je ranije saopštila da je Luketa viđen na mestu tragedije, pa se sumnja da se udaljio crvenim "reno kliom" registarskih oznaka ŠI 569 FD.

Takođe se traga za crnim "nisanom 370 Z3" registarskih oznaka ŠI 900 EM.

Kako javlja Sibenik.in, a prenosi Indeks, motiv trostrukog ubistva je verovatno dug od 420.000 evra, koliko su Luketi navodno dugovali supružnici Keranović, koji je zbog duga trebalo da izgube kuću.

Luketa ih je tužio i slučaj se godinama povlačio po sudu, a nedavno su navodno postigli dogovor.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво