Uroš Piper podneo ostavku na mesto medijskog kordinatora Novog DSS-a

Medijski koordinator Nove Demokratske stranke Srbije Uroš Piper saopštio je da podnosi ostavku na to mesto, zbog kako navodi saradnje te stranke sa Ponošem i Đilasom.

"Punih šest i po godina sam se profesionalno trudio da Nova Demokratska stranka Srbije bude medijski značajno zastupljena na srpskoj političkoj sceni. Blizu 700 novinskih intervjua, televizijskih gostovanja i  medijskih nastupa uspeo sam da organizujem za Miloša Jovanovića i ljude iz vrha stranke. Od Javnog servisa RTS-a, Politike, Tanjuga, preko Blica i Bete, do Kurira, Pinka, Hepija i desetina drugih medija", rekao je Uroš Piper.

Kako je rekao, dobri poznavaoci političkih i medijskih prilika dali su ocenu da je takav njegov profesionalni trud značajno uticao, uz naravno što je bilo još značajnije tada snažnu "državotvornu politiku stranke i jasan ideološki pravac Jovanovića, da se rezultat Novog DSS podigne za 600 odsto od 2018. godine".

"Stranka je osvojila tačno šest puta više glasova na izborima u decembru 2023. u odnosu na period kada sam došao na mesto medijskog koordinatora Novog DSS u januaru 2018. godine. Međutim, baš tada, od decembra prošle godine, iz meni potpuno nejasnih razloga, Novi DSS je izgubio svoj ideološki pravac i jasnu državotvornu politiku. Bukvalno je postao promoter jalove politike nekadašnjeg probriselskog Saveza za Srbiju čiji je piskutavo budalasti poklič bio "Pada do Uskrsa“, kaže Piper.

"Za svakog pravog člana, simpatizera i glasača Novog DSS Đilas i Ponoš su antipod svega za šta se ova stranka zalagala i oni ne mogu ni u najcrnjim snovima da zamisle bilo kakvu saradnju sa njima. Stranka ovakvim zaokretom u svojoj politici postaje "korisni idiot“ za potrebe probriselske opozicije. Nova politika Novog DSS će na prvim sledećim izborima (ako ikada u budućnosti na neke izbore uopšte izađe) dovesti do toga da stranka dobije između 2,5 i 3 odsto i da ostane ispod cenzusa", naveo je u saopštenju Uroš Piper.

четвртак, 24. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи