Читај ми!

Predsednik Vučić za RTS: Verujem u uspeh Vlade Miloša Vučevića, pred nama je izazovno vreme

Očekujem od Vlade da se suoči sa brojnim problemima i političkim oblacima koji se nadvijaju nad Srbijom - da se zajedno izborimo za napredak, rekao je za RTS predsednik Aleksandar Vučić. Ističe da je Rezolucija o Srebrenici dobila nove kosponzore i da bi na dnevnom redu GS UN mogla da se nađe između 13. i 17. maja. Glasanje o Kosovu u Savetu Evrope biće 16. ili 17. maja, napominje Vučić. Kao važnu stvar za zemlju ističe "Ekspo" koji, kako kaže, nije samo ono što se događa u Beogradu, već obuhvata puteve i projekte širom zemlje. Uoči dolaska Si Đinpinga, Vučić kaže da će kineskog predsednika zamoliti dve ili tri velike stvari za Srbiju. Najavljuje nove avio-linije do Kine.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je u Dnevniku u 19.30 o novoj Vladi Srbije, važnim temama za našu zemlju, kao i o predstojećoj poseti kineskog predsednika Sija Đinpinga.

Među temama bili su najavljena rezolucija o Srebrenici, glasanje o prijemu Kosova u Savet Evrope...

Predsednik Vučić boravio je nedavno u Njujorku gde je govorio na sednici Saveta bezbednosti na kojoj se razmatrao izveštaj Unmika. On je tada ukazao da su na Kosovu i Metohiji namerno kreirani nepodnošljivi uslovi za život Srba.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије