Читај ми!

...IZ ČASA U ČAS...

Još jedno hapšenje u Leposaviću, ministar iz Prištine napustio zgradu Opštine, Srbi odgovorili jajima i farbom

Ministar lokalne samouprave u Prištini Eljbert Krasnići bio je jutros u zgradi Opštine u Leposaviću, a kada je napustio zgradu okupljeni Srbi su gađali jajima policijsko vozilo u kojem je bio. Masovni protest u Kosovskoj Mitrovici zbog hapšenja trojice Srba. Kolone kamiona su na svim administrativnim punktovima – Merdare, Jarinje i Končulj. Prolaze samo putnička vozila i kamioni sa inostranim tablicama i to nakon detaljne kontrole kosovske policije. Stejt department i London pozivaju na smirivanje tenzija.

Priština je zabranila prolazak kamionima sa srpskom robom na Kosovo i Metohiju. Kolone kamiona su na svim administrativnim punktovima. Zabrana se ne odnosi na automobile.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je juče sa šefom misije EU u Srbiji i ambasadorima zemalja Kvinte.

"Zamolio sam ih da učine sve što je u njihovoj moći i spreče Kurtija da izazove novi rat na Balkanu", napisao je predsednik Srbije.

Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj pozvao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija na razgovore u Briselu sledeće nedelje.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара