Читај ми!

Vučić za RTS: Plašim se da smo prešli Rubikon, Kurti želi da izazove rat po svaku cenu

Predsednik Aleksandar Vučić kaže za RTS da se nalazimo na raskrsnici hoćemo li i dalje imati mir ili ne. Ističe da je to zahvaljujući premijeru privremenih prištinskih institucija Aljbinu Kurtiju koji želi da izazove rat i sukobe po svaku cenu. Plašim se da smo prešli Rubikon i da će biti veoma težak povratak u realnost za koji će Srbija dati uvek sve od sebe da se dogodi, poručuje Vučić.

Вучић за РТС: Плашим се да смо прешли Рубикон, Курти жели да изазове рат по сваку цену Вучић за РТС: Плашим се да смо прешли Рубикон, Курти жели да изазове рат по сваку цену

Pripadnici specijalnih jedinica srpske policije uhapsili su na teritoriji centralne Srbije trojicu do zuba naoružanih kosovskih specijalaca.

Sva trojica bila su naoružana automatskim oružjem i u punoj ratnoj opremi sa dži-pi-es uređajima, mapama i drugom opremom.

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Željko Brkić rekao je na vanrednoj konferenciji za medije da su trojica pripadnika kosovske policije službenim vozilom marke "dačija daster" došli do alternativnog prelaza Tresava–Batnjik, ostavili vozilo i nastavili peške putnim pravcem Orahovo–Gnjilica gde su locirani u uhapšeni.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković naveo je na vanrednoj konferenciji za novinare da su Kurtijevi specijalci bili duboko na teritoriji centralne Srbije, kao i da "naša policija ni milimetar nije prešla administrativnu liniju".

"Mi smo apsolutno spremni da ponudimo sve dokaze i pozivamo da se otvori ako je potrebno i međunarodna istraga, da čak i Amerikanci i Britanci dostave svoje snimke sa satelita, da se jasno vidi ono što govorimo, a to je da srpska policija ni milimetar nije prešla preko administrativne linije", poručio je Petković.

уторак, 21. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара