Читај ми!

Poslanici o bezbednosnoj situaciji – Brnabić: Neće biti tehničke vlade ni nasilnog gašenja medija; DS i "Moramo zajedno" napustili sednicu

Poslanici Skupštine Srbije nastavili su juče započetu diskusiju o vladinom Izveštaju o bezbednosnoj situaciji u Srbiji nakon masovnih ubistava u Beogradu i na području Smedereva i Mladenovca, koja su se dogodila pre dve nedelje. Premijerka Ana Brnabić poručila je odgovarajući lideru Srpskog pokreta Dveri Bošku Obradoviću, da neće biti tehničke vlade, kao ni nasilnog gašenja medija. DS i "Moramo zajedno" napustili sednicu Skupštine. Nastavak sednice u utorak u 10 časova.

Pred poslanicima je i Izveštaj o radu medija, kao i Predlog za glasanje o nepoverenju ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću.

Predsednica Vlade Ana Brnabić najavila je da će od danas početi primena elektronskog sistema prijave nasilja nad decom na platformi "Čuvam te".

Poslanici su juče započeli diskusiju o vladinom Izveštaju o bezbednosnoj situaciji nakon masovnih ubistava u Beogradu i na području Smedereva i Mladenovca.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво