Читај ми!

Vučić na sastanku sa Srbima sa KiM: Došao sam sa spremnim zaključcima, imamo nekoliko mera

U situaciji koja postaje sve teža usled napada, hapšenja i drugih pritisaka, politički predstavnici Srba sa Kosova i Metohije ponovo su se sastali u Raški sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Sastanku su prisustvovali i predsednica Vlade Ana Brnabić i članovi kabineta.

Вучић на састанку са Србима са КиМ: Дошао сам са спремним закључцима, имамо неколико мера Вучић на састанку са Србима са КиМ: Дошао сам са спремним закључцима, имамо неколико мера

Na sastanku predsednika Vučića i predstavnika Srba sa Kosova i Metohije bilo je reči o problemima i situaciji u kojoj se nalaze Srbi na KiM, s obzirom na veliko nezadovoljstvo zbog sve većeg prisustva specijalnih policijskih snaga, ali i brojnih incidenata prethodnih dana.

Danas se govorilo i o socijalno-ekonomskoj pomoći za naše sunarodnike na KiM.

Politički predstavnici Srba sa KiM su nakon prethodnog sastanka u Beogradu pokazali ogorčenje i ljutnju zbog ponašanja rukovodstva u Prištini i ćutanja međunarodne zajednice.

Prethodno je i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Petar Petković izjavio da će sigurno biti razgovora o političkim zaključcima koje bi trebalo da donesu, a u svetlu sastanka koje su Srbi sa KiM održali sa predsednikom Vučićem u Beogradu, gde su, kako navodi, Srbi bili mnogo oštriji u određenim zahtevima.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво