Читај ми!

Đilas na sednici GO SSP-a pozvao na jedinstvo opozicije

Sednica Glavnog odbora Stranke slobode i pravde održana je u Beogradu, a lider te stranke Dragan Đilas pozvao je na jedinstvo opozicije i zajednički nastup na izborima navodeći da se SSP zalaže da opozicija ima zajedničkog kandidata na beogradskim i predsedničkim izborima.

Dragan Đilas je novinarima pre početka sednice rekao da je stav SSP da je jedinstvo opozicije "potrebno i neophodno" i da je to jedna od najvažnijih poruka današnjeg skupa.

Ocenio je da bi jedinstvo opozicije građanima dalo "veću veru u pobedu na izborima" i dodao da je SSP spremna na razne vrste kompromisa da do tog jedinstva dođe.

Na pitanje o predlogu bivšeg predsednika Nove stranke Zorana Živkovića o jedinstvenoj listi opozicije za beogradske i parlamentarne izbore i zajedničkom kandidatu za predsedničke izbore, ali ne iz redova aktuelnih političara, Đilas je rekao da nije pročitao Živkovićevo pismo upućeno opozicionim predstavnicima i da ne smatra relevantnim pisma "onih koji su izašli na izbore i dobili 7.000 glasova".

Naveo je da na izbornim listama treba da budu i nestranačke ličnosti i svi oni koji, kako kaže, godinama podnose žrtve da bi došlo do promena u Srbiji.

Đilas je u uvodnom obraćanju članovima GO izneo uverenje da bi SSP u ovom trenutku mogla da osvoji više od 40 poslaničkih mesta na parlamentarnim izborima.

четвртак, 23. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара