Читај ми!

Opštinski odbori SNS-a sa KiM traže smenu Stefanovića

Opštinski odbori SNS-a Kosova i Metohije jednoglasno su odlučili da od stranačkog rukovodstva zatraže smenu Nebojše Stefanovića sa svih stranačkih i državnih funkcija.

Svi opštinski odbori Srpske napredne stranke Kosova i Metohije u toku jučerašnjeg dana održali su sastanke na kojima je doneta jednoglasna odluka da se od rukovodećih organa stranke zahteva hitna smena Nebojše Stefanovića sa svih stranačkih i državnih funkcija.

Kako se navodi u saopštenju, time se šalje "jasna poruka da je svaki član SNS-a odgovoran za svoj rad i da niko nema prava da svojim nepočinstvima ugrožava ugled koji SNS-a ima zahvaljujući marljivom, odgovornom i posvećenom radu predsednika Aleksandra Vučića".

"Snaga Srpske napredne stranke leži u snazi predsednika Aleksandra Vučića, a ugrožavanje njegove bezbednosti i članova njegove porodice mora da bude prioritet u radu svih bezbednosnih instutucija u skladu sa zakonima naše zemlje", dodaje se u saopštenju.

"Nespremnost pojedinaca iz naših redova da stanu u odbranu pravde, istine, ali i da učine sve da zaštite predsednika zemlje govore u prilog činjenici da ti ljudi ne zaslužuju poverenje članova SNS-a", navodi se u saopštenju opštinskih odbora SNS-a Kosova i Metohije.

четвртак, 23. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара