Читај ми!

Tepićeva: U telefonu Palminog saradnika snimci nagih maloletnica

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je da je policija zaplenila mobilni telefon „najbližeg saradnika" Dragana Markovića Palme, u kom se navodno nalaze snimci i fotografije nagih maloletnih devojčica.

Radi se o maloletnim ćerkama najbližih Palminih saradnika, koji se nalaze na najvišim funkcijama u Jagodini, rekla je Tepićeva na konferenciji za medije u Beogradu.

Nije, međutim, navela o kom Markovićevom saradniku je reč.

Tepićeva je navela da se dokazni materijal iz telefona nalazi u organima MUP u Beogradu i upitala da li je taj materijal dostavljen tužilaštvu.

Navodi da je telefon zaplenjen tokom izbornog dana, 21. juna 2020. godine.

Tepićeva je rekla i da je pozvana da u petak da iskaz u Tužilaštvu u Kraljevu povodom optužbi koje je iznela protiv Markovića zbog navodnog podvođenja žena i devojčica u Jagodini.

Napominje da nije obaveštena po kom osnovu jer je, kako kaže, već dala iskaz u Jagodini, ali navela da će se pozivu odazvati.

Novinarima je prenela i da je u utorak u Beogradu iskaz dao jedan od svedoka koji je, kako kaže, izneo svoja saznanja o navodnom podvođenju u periodu od 2010. do 2015.godine.

Tepićeva je rekla i da je muškarac, čiji je svedočenje pod zaštićenim identitetom emitovano na pres konferenciji 19. aprila, podneo krivičnu prijavu protiv Markovića jer je otkrio njegov identitet i pozvala Tužilaštvo da reaguje po službenoj dužnosti i privede Markovića navodeći da je za to delo zaprećena zatvorska kazna.

петак, 02. јун 2023.
21° C

Коментари

Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено
Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено