Читај ми!

Goran Rakić se sastao sa ambasadorom SAD u Prištini Kosnetom

Ministar za zajednice i povratak u kosovskoj vladi Goran Rakić je razgovarao sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država u Prištini Filipom Kosnetom o trenutnoj političkoj i bezbednosnoj situaciji, procesu povratka, pravima nevećinskih zajednica i situaciji kada je u pitanju pandemija kovida 19, navodi se u saopštenju.

Tokom susreta, navodi se, ministar Rakić je ambasadoru Filipu Kosnetu iskazao posebnu zabrinutost zbog incidenata koji su se dešavali u prethodnih nekoliko dana u sredinama u kojima žive Srbi i rekao da se mora učiniti sve da se incidenti suzbiju.

"Ministar je kazao da problemi oko bezbednosne situacije negativno utiču i na proces povratka i zatražio podršku za povratak većeg broja raseljenih u narednom periodu", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su se zvaničnici složili da je situacija kada je u pitanju pandemija kovida 19 složena i istakli da se nadaju da će u periodu koji nam predstoji doći do poboljšanja.

"Ambasador Sjedinjenih Američkih Država Filip Kosnet je čestitao ministru Goranu Rakiću na imenovanju na poziciji ministra za zajednice i povratak i iskazao podršku svim procesima koji će pozitivno uticati na kosovsko društvo", ističe se u saopštenju.

петак, 09. јун 2023.
17° C

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено