Obradović: Izražavao sam protest bukom

Narodni poslanik Boško Obradović je, nakon što je udaljen iz skupštinske sale tokom zasedanja, rekao novinarima u holu parlamenta da je u salu ušao kako bi izrazio protest "bukom protiv diktature".

Predsednica parlamenta je zbog toga što je Obradović prekinuo zasedanje proglasila pauzu od 15 minuta, a Obradović je kazao da ako mogu građani svakog dana u 20.05 da se pobune sa svojih terasa, onda može i on, u sali Skupštine.

"Ovo je bila moja obaveza kao narodnog poslanika da im pokažem zube i da im pokažem da to što oni rade nije normalno i da svi treba da se pobunimo, svako na svom radnom mestu treba da digne glas protiv nenormalne vlasti", kazao je Obradović.

Upitan zašto to nije uradio u sali sa svog mesta poslanika tako što bi se javio za reč i sve to rekao, Obradović kaže da bi mu isključili mikrofon.

Ponovio je stav da se vanredno stanje ukida da bi se sproveli izbori.

"Sve što je poenta priče u vezi sa pandemijom je u direktnoj vezi sa izborima, pandemijska kriva je išla onako kako je bio izborni interes vladajuće stranke. Nema osnova za izbore, ni zdravstvenih, ni demokratskih", kazao je Obradović.

среда, 07. јун 2023.
23° C

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено