Читај ми!

Branimir Nestorović podržao Patriotski blok Dveri-POKS

Srpski pokret Dveri potpisao je Sporazum o saradnji, na svim nivoima izbora koji će se održati 3. aprila, sa prof. dr Branimirom Nestorovićem, prim. prof. dr Alekom Račićem i prof. dr Valentinom Arsić Arsenijević.

Kako se navodi u saopštenju pokreta Dveri, Sporazum je napravljen polazeći od ideje Branimira Nestorovića i Aleka Račića, da za nastupajuće izbore 3. aprila treba da dođe do formiranja čiste i jasne patriotske političke opcije, stavljajući na prvo mesto brigu o zdravlju nacije i posebno dece. 

"Srpski pokret Dveri kao buduća parlamentarna stranka obavezuju se da će u Narodnoj skupštini pokrenuti javne rasprave na teme definisanih zajedničkih interesa, i da će se predsednički kandidat Boško Obradović založiti da se u resorima prosvete i zdravstva prihvate ideje, pomoć i angažman potpisnika ovog Sporazuma, koji je zasnovan na njihovom višegodišnjem ekspertskom iskustvu i moralnim načelima, što su građani Srbije već prepoznali i podržali", piše u Sporazumu, navodi se u saopštenju.  

Račić, Nestorović i Arsić Arsenijević, kako se dodaje, podržaće izbornu koaliciju Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije pod rednim brojem 11 na republičkim parlamentarnim izborima i Boška Obradovića kao zajedničkog kandidata za predsednika Srbije, a na izborima za skupštinu grada Beograda dr Borislava Antonijevića, člana udruženja građana "Lekari i roditelji za nauku i etiku" kao nestranačkog kandidata Patriotskog bloka za gradonačelnika Beograda, takođe pod rednim brojem 11.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво