Aleksandar Šešelj: Želimo Beograd na srpski način

Kandidat SRS za gradonaccelnika Beograda, Miljan Damjanović i zamenik šefa izbornog štaba Aleksandar Šešelj predstavili su danas, u okviru izborne kampanje, programsku ideju bratimljenja srpske prestonice sa severnom prestonicom Rusije - Sankt Peterburgom.

Predstvnici radikala su programsku ideju bratimljena predstavili sugrađanima, koji su se na simboličan način okupili ispred poslednjeg ruskog cara Nikolaja Drugog.

"Republika Srbija i Ruska Federacija su dve prijateljske zemlje, a Srbi i Rusi su dva bratska naroda. Naš cilj je da nakon ovih izbora ostvarimo saradnju, da pobratimimo Beograd sa Sankt Peterburgom, severnom prestonicom Rusije, drugim najvećim gradom u Rusiji, ne samo u socijalnoj, ekonomskoj, kulturnoj već i u infrastrukturnoj sferi", rekao je Aleksandar Šesselj.

Dodao je da u Sankt Peterburgu postoji metro koji je najdubli na svetu, koji je jedan od najboljih i koji, u proseku, kasni dva minuta godišnje.

"Mi želimo da učestvujemo u vlasti nakon ovih izbora, želimo da dovedemo Rusiju u Beograd", rekao je Aleksandar Šešelj i dodao:"Želimo Beograd na srpski način!".

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се