Читај ми!

Optužnica za svirepo ubistvo u Smederevu, muškarac uboden 80 puta pa opljačkan

Protiv 45-godišnjeg N. K. iz Smedereva podignuta optužnica zbog opravdane sumnje da je sa 80 uboda oštrim predmetom ubio muškarca u Smederevu, nakon čega mu je uzeo torbicu u kojoj je bilo više od 9.000 evra i pobegao iz zemlje. Protiv oca i brata osumnjičenog optužnica zbog pomaganja u ubistvu.

Nakon sprovedene istrage, Više javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je optužnicu protiv okrivljenog N. K. (1979) iz tog grada, zbog opravdane sumnje da je izvršio krivično delo Teško ubistvo.

Kako se navodi u saopštenju tužilaštva, N. K. je, kako se sumnja, u septembru prošle godine, u smederevskom lokalu u neposrednoj blizini Zelene pijace, na svirep i podmukao način i iz koristoljublja, sa oko 80 uboda oštrim predmetom, ubio muškarca iz Smedereva.

Zatim je od žrtve Ž. I. uzeo torbicu u kojoj se nalazilo najmanje 9.100 evra i iste noći napustio zemlju.

N. K. je uhapšen u Nemačkoj iz koje je Srbiji izručen 13. januara ove godine.

Protiv njegovog oca i brata Đ. A. (1947) i D. A. (1980), obojice iz Smedereva, podignuta je optužnica zbog postojanja opravdane sumnje da su pomagali u ubistvu.

Na predlog tuužilaštva, svoj trojici produžen je pritvor – N. K. zbog opasnosti od bekstva, opasnosti da će ponoviti krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti, dok je njegovom ocu i bratu pritvor produžen zbog uznemirenja javnosti.

среда, 22. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара