Читај ми!

Pomoćnik ministra za rad i vozač automobila poginuli u nesreći kod Požarevca

Tridesetjednogodišnji Miloš Kovačević, vršilac dužnosti pomoćnika ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, i vozač automobila D. B. poginuli su jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Požarevca.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 01.30 u mestu Ljubičevo kod Požarevca, učestvovali su automobil marke "pežo 508" i teretno motorno vozilo "man", a dve osobe su nastradale, saopštio je MUP.

Poginuli su Miloš Kovačević (1992), vršilac dužnosti pomoćnika ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, iz Sektora za boračko-invalidsku zaštitu, koji se nalazio u svojstvu putnika u automobilu, kao i vozač automobila D. B. (1957).

Uviđaj je izvršen od strane tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu.

Ministarstvo: Kovačević dao veliki doprinos unapređenju položaja boraca

Vršilac dužnosti pomoćnika ministra u Sektoru za boračko - invalidsku zaštitu Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Miloš Kovačević izgubio je život u saobraćajnoj nesreći kod Požarevca, koja se dogodila danas u ranim jutarnjim časovima, potvrdilo je to ministarstvo.

"Kolega Miloš Kovačević tokom svog rada u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja dao je veliki doprinos unapređenju položaja boraca, ratnih-vojnih invalida i porodica palih boraca, gradeći čvrste i prijateljske veze sa udruženjima iz oblasti boračko-invalidske zaštite", navodi se u saopštenju.

Svojom posvećenošću, ličnim zalaganjem i vrednim radom, ističu iz ministarstva, "kolega Miloš je pomerao granice, učeći svakoga od nas da je svaki problem rešiv, a cilj ostvariv".

"Kolega Miloš Kovačević ostaće upamćen, ne samo kao veliki profesionalac u svom poslu i izvanredan kolega koga su svi voleli i poštovali, već i kao čovek koji je duboko i iskreno voleo svoju porodicu, ali i svoju državu i svoj narod. Pamtićemo ga kao oca i supruga, prijatelja i kolegu, ali i velikog patriotu", navodi se u saopštenju.

Kolektiv Ministarstva izjavilo je porodici Kovaćević najdublje i najiskrenije saučešće povodom tragične smrti kolege i prijatelja Miloša Kovačevića.

Ministar Gašić uputio saučešće

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić uputio je saučešće ministru za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikoli Selakoviću, povodom pogibije pomoćnika ministra Miloša Kovačevića.

"Sa velikom tugom sam primio vest o tragediji u kojoj je poginuo Miloš Kovačević, pripadnik Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Pamtićemo ga pre svega kao dobrog čoveka, ali i kao posvećenog i odgovornog profesionalca. U ime svih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i u svoje lično ime, izražavam najdublje saučešće", poručio je Gašić.

четвртак, 07. децембар 2023.
3° C

Коментари

Одличан текст
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Re: Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Cuvar kuca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Tekst poruke i pouke
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Postovani
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара