Читај ми!

Zvaničnik Samoopredeljenja uhapšen u Tirani, pronađeno 11.300 tableta ekstazija

Albanska policija uhapsila je, zbog sumnje na trgovinu drogom, grupu od petoro ljudi, među kojima je i Besnik Mujeci, odbornik Samoopredeljenja u skupštini opštine Priština, prenose mediji na albanskom.

Policija u Albaniji saopštila je da su pored Besnika Mujecija, posle višemesečne istrage uhapšeni i M. R. iz Prištine, i K. P, A. M. i D. A. iz Tirane.

"Uhapšeni građani su locirani na jednoj od raskrsnica u Tirani, sa pošiljkom od 11.300 tableta MDMA ekstazija, težine 5.093 kilograma i tržišne vrednosti oko 400.000 evra", navode u policiji.

Osumnjičeni su iskoristili turističku sezonu da pošalju narkotike autobusima iz Prištine do Tirane.

"Pošiljke su, nakon što su stigle u Tiranu, prevožene iznajmljenim automobilima po Tirani i drugim gradovima, uglavnom primorskim. Mesta razmene bila su određena na javnim mestima sa velikim kretanjem i protokom ljudi. Da bi postigli dogovore sa distributerima sintetičkih droga u Albaniji, trgovci su tražili avansne uplate, pa čak i ostavljanje vozila kao garanciju", saopštila je policija.

Petković: Sada je jasnije pod kakvim uticajem je Svečlja vodio akcije protiv Srba

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je na Tviteru da je sada mnogo jasnije pod kakvim uticajem je ministar unutrašnjih poslova privremenih prištinskih Dželjalj Svečlja vodio akcije protiv Srba i podelio sliku na kojoj se Svečlja navodno vidi sa narko-dilerima.

"Dok Svečlja na sve načine bez dokaza kriminalizuje Srbe na severu KiM, potajno grli narko-dilere iz Samoopredeljenja! Sada je mnogo jasnije pod kakvim je uticajem vodio akcije protiv Srba i Srpske liste i prevrtao Euleksova vozila", napisao je Petković.

субота, 09. децембар 2023.
2° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу