Читај ми!

Zrenjanin, dečak sekirom teško povredio momka i njegovu majku

Trinaestogodišnji dečak prethodne noći napao je sedamnaestogodišnjaka i njegovu majku, potvrđeno je u zrenjaninskoj policiji RTS-u. Iz službe za odnose sa javnošću Kliničkog centra Vojvodina saopšteno je da je pacijentkinja primljena zbog povrede glave, kao i da je stabilnog opšteg stanja hospitalizovana na Klinici za neurohirurgiju.

Dečak, koji je napad izvršio sekirom i nožem, 57-godišnjoj ženi i njenom 17-godišnjem sinu naneo je teške teške telesne povrede opasne po život, zbog čega su hitno prevezeni u Klinički centar Vojvodine, saznaje RTS.

Policija je privela dečaka, kao i njegove roditelje. Uhapšenom ocu počinioca, određeno je zadržavanje za krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, a za isto delo ide i majci krivična prijava u redovnom postupku.

Nesreća se dogodila u selu Radojevo u opštini Nova Crnja, nezvanično saznaje RTS. Žena je navodno sekirom zadobila povrede po glavi, dok je njen sin zadobio više uboda nožem u predelu grudi i sekirom u predelu glave.

Iz službe za odnose sa javnošću Kliničkog centra Vojvodina saopšteno je da je pacijentkinja V. S. (1966. godište) primljena je na Kliniku za neurohirurgiju KCV preko Urgentnog centra zbog povrede glave.

Nakon prijema u Urgentni centar KCV sprovedena je adekvatna dijagnostika i primarni hirurški tretman. Pacijentkinja je stabilnog opšteg stanja hospitalizovana na Klinici za neurohirurgiju, gde se sprovodi dalji intenzivni konzervativni tretman i monitoring, navode iz KCV.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво