Finski državljanin uhapšen zbog nesreće na auto-putu u kojoj je troje stradalo

Smederevska policija je uhapsila finskog državljanina zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nezgodu na auto-putu Niš-Beograd kod skretanja za Požarevac, u kojoj su poginule tri osobe a jedna je povređena.

Sumnja se da je A. S. (1970) oko 10 časova, upravljajući automobilom "folksvagen šaran" nemačkih registarskih oznaka, naleteo na "sitroen" kragujevačke registracije.

Nakon sudara "sitroen" je sleteo sa puta, prevrnuo se i zaustavio u rastinju, saopštio je MUP.

Osumnjičenom A. S. je određeno zadržavanje do 48 časova zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.

Među poginulima je i jedno dete. Kako saznajemo iz smederevske bolnice, u Beograd je prebačeno dete koje je teško povređeno u ovoj nesreći. 

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво