Читај ми!

Promotivna cena vozne karte za "Soko" i u maju

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović najavio je da će, zbog velikog interesovanja građana, promotivna cena karte od 300 dinara za vožnju brzim vozom Soko, od Beograda do Novog Sada u jednom smeru, važiti i u maju.

Brza pruga Beograd - Novi Sad otvorena je 19. marta, a Tomislav Momirović je rekao Tanjugu, tokom vožnje brzom prugom od Beograda do Novog Sada, da je do sada vozom "Soko" prevezeno 230.000 putnika i da je u jednom danu postignut rekord od oko 13.000 putnika.

"Formirali smo cenu karte na promotivnoj osnovi kako bi što više ljude vratili na želenicu i da bi videli šta smo napravili i kakve smo vozove nabavili. Ovo je veliki uspeh. Zato smo i odlučili da promotivnu cenu karte produžimo još mesec dana i da ona važi i u maju", naveo je Momirović.

Pozvao je sve ljude da se provozaju najboljim Štadlerovim vozovima u ovoj kategoriji, koje je Srbija kupila, i uživaju u vožnji.

"Ovo je ponos za celu državu i građane. Veoma sam zadovoljan", naglasio je Momirović i dodao da je pre otvaranje brze pruge od Beograda do Novog Sada strepeo da li će projekat biti uspešno završen i da li će biti postignuta brzina od 200 kilometara na sat.

"Ovo je potpuno drugačija slika Srbije", dodao je Momirović.

Momirović je najavio da će u oktobru početi izgradnja brze pruge od Beogada do Niša i da je cilj da brzom prugom budu povezana tri najveća grada u Srbiji.  

петак, 21. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије