Novo radno vreme dva granična prelaza sa Mađarskom

Granični prelaz Horgoš 2-Reske 2 od danas će raditi svakodnevno od 5 do 23 časa, potvrdila je mađarska policija. Tokom praznika će i granični prelaz Bački Vinogradi-Ašothalom raditi produženo – od 7 do 22 časa.

Integrisani mađarsko-srpski granični prelaz Reske 2- Horgoš 2 od danas ima novo radno vreme - svakodnevno od 5 sati do 23 časa, potvrdila je mađarska policija.

Do juče je granični prelaz radio 24 časa, a pre toga je do 20. novembra prošle godine radno vreme bilo od 7 do 19 časova.

Na svom Fejsbuk nalogu predsednik Saveza vojvođanskih Mađara Balint Pastor je potvrdio da je insistirao kod ministara unutrašnjih poslova Srbije i Mađarske da prelaz Horgoš 2 radi duže od standardnog radnog vremena od 7 do 19 časova zbog onih koji zbog školovanja i posla prelaze granicu.

Granični prelaz Reske 2 - Horgoš 2 je namenjen putničkom saobraćaju, za naše građane, stanovnike Evropske unije, Švajcarske, Norveške i Islanda.

Prelaz Bački Vinogradi radiće produženo tokom praznika

Uprava granične policije je, u saradnji sa graničnim organima Mađarske, usaglasila radno vreme Graničnog prelaza Bački Vinogradi – Ašothalom, tako što će u periodima od 28. marta 2024. do 1. aprila 2024. godine i od 2. do 6. maja 2024. godine, radno vreme biti od 7 do 22 časa, umesto od 7 do 19 časova.

среда, 22. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара