Читај ми!

Problemi sa strujom u studeničkom kraju, u Crnoj Travi 80 centimetara snega

Putevi u većem delu zemlje su prohodni, a problema sa strujom još ima u studeničkom kraju, na Rudnu i u pojedinim planinskim mestima u Crnoj Travi. Vanredna situacija je u Babušnici, Novoj Varoši, Crnoj Travi, delovima Vranja i u Knjaževcu. Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni.

Vanredna situacija je u Babušnici, Novoj Varoši, Crnoj Travi, delovima Vranja i u Knjaževcu.

Zbog najavljenih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima postoji mogućnost pojave mestimične poledice, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima, upozorava JP "Putevi Srbije".

Putevi su uglavnom prohodni, uključujući prilaze planinskim centrima, ali savetuje se oprez zbog snega kojeg ima na pojedinim deonicama.

Neprohodni su putni pravci III prioriteta: Kraj deonice puta u izgradnji - Negosavlje, Sastav Reka - Strezimirovci, Odvraćenica - Preko Brdo i Raška - Kuti - Odvraćenica.

Raščićeni su svi putni pravci u potkopaoničkom kraju, osim do zaseoka Cvetkovići u Krivoj Reci, što se očekuje tokom dana.

JP "Putevi Srbije" savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo.

уторак, 14. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара