Читај ми!

Prikazana modernizovana i nova oprema - Vojska Srbije ulagaće u domaću proizvodnju dronova, do kraja godine stižu "kamikaze"

U vojnom kompleksu "Pasuljanske livade" održana je završna faza obuke pripadnika Vojske Srbije sa novouvedenim naoružanjem i vojnom opremom. Vrhovni komandant Vojske Srbije i predsednik države Aleksandar Vučić poručio je da je važno da vojnici budu obučeni na modernim sredstvima, kao i da će država još više da ulaže u bespilotne letelice, ali i u sopstvenu proizvodnju dronova. Ukazao je da pre kraja godine očekuje dolazak dronova "kamikaza". Ogromna su naša ulaganja u Vojsku i mi drugačije da opstanemo na ovom trusnom geopolitičkom području ne možemo – osim da budemo jaki i još jači nego što smo danas, istakao je Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje pokaznim gađanjima u okviru završne faze obuke pripadnika Vojske Srbije sa novouvedenim naoružanjem i vojnom opremom, u Vojnom kompleksu "Pasuljanske livade".

Pokaznim gađanjima prisustvuju i ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović.

понедељак, 27. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије