Читај ми!

Štimac o devojčici sa kojom niko neće na maturu: Ne treba da bude nikakve razlike između nas

Na Tviteru je osvanula informacija o petnaestogodišnjoj devojčici romske nacionalnosti iz Vrbasa koju su vršnjaci ponižavali, i sa kojom niko nije hteo da ide na maturu. Košarkaš Vladimira Štimac navodi za RTS da ga je veoma pogodila informacija da devojčica neće imati pratioca na maturi. "Mene je to pogodilo, i ja sam odreagovao onako kako sam odreagovao, onako kako ja znam - eksplozivno, kao jedan otac jer i ja imam ćerku i sina i ne bih voleo da se njima nešto tako desi", kaže Štimac.

Vladimir Štimac je rekao da ga je informacija da devojčica neće imati partnera na maturi jako pogodila, te da bi joj se, da nema obaveza prema matičnom klubu u inostranstvu, pridružio na maturi.

"Voleo bih da mogu da stignem i ja bih otišao isto na tu maturu, pojavio bih se sigurno, ali imam obaveze, ja sam u inostranstvu, igram plej-of trenutno i nisam u mogućnosti da dođem", navodi Štimac.

Ukazuje da je razgovarao sa ocem devojčice koji mu, kako kaže, nije tražio apsolutno ništa.

"Želim da naglasim da sam razgovarao sa ocem devojčice i oni nisu tražili finansijsku pomoć, nisu tražili apsolutno ništa. Ja sam ih zamolio da učestvujem jer sam jednostavno želeo da se dete oseća srećnije. Znači, nije uopšte bila stvar u finansijama, oni imaju, ne oskudevaju ni u čemu. Bukvalno imaju sve. Meni je bilo jako teško, i ja sam samo hteo da dam, pružim neki doprinos, i drago mi je da mi je otac devojčice dozvolio da budem deo njene sreće", navodi Štimac.

Ukazuje da ga je informacija o petnaestogodišnjoj devojčici pogodila kao čoveka jer, kako kaže, svi smo mi ravnopravni i ne treba da bude nikakve razlike između nas. Sa druge strane pogodila ga je i kao oca dva deteta.

"Mene je to pogodilo i ja sam odreagovao onako kako sam odreagovao, onako kako ja znam – eksplozivno, kao jedan otac jer i ja imam ćerku i sina i ne bih voleo da se njima nešto tako desi", zaključio je košarkaš.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво