Читај ми!

Dobitnice stanova u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" potpisale ugovore

Dobitnice stanova u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" Dragana Slamarski i Senka Jovanović potpisale su u Vladi Srbije ugovore o svojim novim stambenim prostorima.

U drugom izvlačenju novog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" stanove su dobile Dragana Slamarski i Senka Jovanović.

Ministar finansija Siniša Mali čestitao im je na stanovima, zahvalio što su učestvovale i pozvao ih, kao i sve druge građane Srbije, da nastave da učestvuju u nagradnoj igri u kojoj se skeniraju QR kodovi sa fiskalnih računa.

Podsetio je građane da nova fiskalizacija podrazumeva novi QR kod i nove fiskalne račune, i da mobilnim telefonom u trenutku kupovine mogu da provere ispravnost kod i računa.

"Tako se borimo zajednički protiv sive ekonomije. Svaki dinar koji ode u sivu ekonomiju je dinar manje za budžet, naše auto-puteve, bolnice, škole, povećanje plata i penzija", poručio je Mali.

Dodao je da su do sada građani učestovali sa 70 miliona računa, te da je trenutno preko 765.000 registrovanih učesnika, a ti brojevi se iz dana u dan povećavaju.

"Raste i svest građana Srbije da zajedno gradimo lepšu, bolju i uspešniju Srbiju", rekao je Mali.

Dobitnica Dragana Slamarski iz Uljma kod Vršca rekla je da je presrećna i uzbuđena, te da će stan u Beogradu umnogome promeniti njen život.

"Pošto nisam zaposlena, to je novi početak za mene, možda ću da se preselim u Beograd, pa da nađem i posao", rekla je ona.

Senka Jovanović je rekla da je to što je dobila stan dokaz da se čuda dešavaju.

"Presrećna sam, to je divan početak godine. Igraću i dalje. Ja sam to inače igrala za ćerku, ona je podstanar, pa će stan ona i dobiti", rekla je Senka Jovanović.

Dobitnice stanova došle su u Vladu Srbije sa članovima porodica, a dokumenta su potpisivali direktori Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić i Građevinske direkcije Srbije koja je stanove izgradila Boris Bjelica.

петак, 31. март 2023.
14° C

Коментари

Pismenost
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
Дрмно
ЕПС ће размотрити захтев за расељавање села Дрмно
PRETPLATA
Такса за јавни медијски сервис и услови ослобађања
Nije baš lako...
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
Добар текст
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета