Читај ми!

Finalno izvlačenje igre "Uzmi račun i pobedi 2021" – dodeljena tri stana

U poslednjem izvlačenju jesenjeg kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", dodeljeno je pet automobila "fijat 500L" i tri stana u Beogradu. Najvrednije nagrade - dva stana u naselju Zemunske kapije i jedan u Beogradu na vodi, dobili su Milan Amidžić iz Beograda, Silvana Jašarović iz Beograda i Jelena Šajković iz Beograda.

Srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa rekordnih 13.019.010 koverata, izvukao je violonista Stefan Milenković.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su Julijana Pavlović iz Beograda, Neda Srđan iz Uzdina, Ksenija Jugović iz Novog Beograda, Rade Radić iz Rumenke i Marija Malešević iz Pančeva.

Najvrednije nagrade – dva stana u naselju Zemunske kapije i jedan u Beogradu na vodi, dobili su Milan Amidžić iz Beograda, Silvana Jašarović iz Beograda i Jelena Šajković iz Beograda.

Pošiljka koju je potpisala Vukosava Vujović iz Pančeva, koja je izvučena kao potencijalna dobitnica "fijata 500L", nije ispravna, jer je jedan račun u koverti bio manji od 100 dinara. 

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Zoran Jovanović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Aleksandar Stanojović iz NBS, Dragoslav Glišović iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, i predsednica Komisije Stanija Višekruna iz Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Izvlačenju je prisustvovala i ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić.

Istakla je da je broj koverata fantastičan. Akcija je bila uspešna i govori da građani žele da daju doprinos borbi protiv sive ekonomije, što je ključno, ocenila je ministarka.

U prethodnom izvlačenju, održanom prošle subote, stan je dobila Ana Rmuš iz Vrbasa.

Ovo je bilo šesto, poslednje izvlačenje jesenjeg kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021".

Tokom jesenjeg kruga, dodeljeno je ukupno 30 automobila "fijat 500L" i osam stanova u Beogradu - sedam u naselju "Zemunske kapije" i glavna nagrada - stan u "Beogradu na vodi".

Nagradnu igru je organizovala Vlada Srbije, uz podršku NALED-a.

Pravo učešća su u jesenjem krugu imali svi punoletni građani Srbije koji su poslali koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt-centar preko imejla kontakt@uzmiracun.rs, za sva dodatna pitanja i podršku.

четвртак, 30. март 2023.
6° C

Коментари

Pismenost
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
Дрмно
ЕПС ће размотрити захтев за расељавање села Дрмно
PRETPLATA
Такса за јавни медијски сервис и услови ослобађања
Nije baš lako...
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
Добар текст
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета