Uspeh sa studija preneo u lekarsku ordinaciju

Uspešnost jednog fakulteta i univerziteta meri se i po uspešnosti njihovih studenata, kao i po tome koliko brzo se zaposle i na kojim poslovima rade. Jedan od njih je doktor Danilo Jeremić.

Nekoliko generacija studenata Danila pamte kao studentskog lidera – predsednika Studentske konferencije univerziteta Srbije.

"U tih nekoliko godina bili smo ravnopravan učesnik mnogih TEMPUS i evropskih projekata, gde smo radili nacrte zakona i nove zakone o visokom obrazovanju i Zakon o studentskom organizovanju koji ove godine treba da uđe u skupštinsku proceduru", rekao je dr Danilo Jeremić.

Kaže da mu je Univerzitet u Beogradu pružio kvalitetno obrazovanje.

"Ja dolazim iz biomedicinske grupacije gde je možda ta praktična nastava značajnija nego usmena prezentacija. I mislim da je i u ovom trenutku Univerzitet u Beogradu brend broj jedan i u Srbiji i u regionu što se tiče nauke i obrazovanja", kaže Jeremić.

Zaposlen je kao lekar na specijalizaciji na Institutu za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica i privodi kraju doktorske studije.

"Naravno tu je i nezaobilazni faktor odnosno želja da se ode za inostranstvo, da se doradi neka dospecijlizacija. I naravno da se ostane ovde, da se bude sa svojim kolegama i timom sa kojim se sve ove godine sticalo sve ovo znanje.

A Danilo je trenutno i u još jednom timu. Predsednik je Izvršnog odbora lekarske komore Beograda.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво