Vesić o incidentu na bazenu "11. april"

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić je danas, govoreći o incidentu gde je pored deteta pala velika ventilaciona cev, rekao da sportski centar "11. april" nije u nadležnosti Grada, već Opštine Novi Beograd.

"Mi smo uputili naše inspekcije da provere o čemu se radi", rekao je Vesić odgovarajući na pitanja novinara.

Dodao je da je Opština Novi Beograd zatvorila bazen "11. april" na Novom Beogradu kako bi utvrdili kako je došlo do incidenta, gde je pored deteta pala velika ventilaciona cev.

Vesić je podvukao da se ovakve stvari ne smeju dešavati.

Na pitanje u vezi sa kulturno-umetničkim društvom "Branko Cvetković", koje je nedavno iseljeno iz svojih prostorija u centru Beograda, zamenik gradonačelnika je rekao da Grad za to nije nadležan.

"To je spor koji se vodio između KUD-a i Saveza samostalnih sindikata Srbije, a koji se završio na sudu, a u kome Grad niti je imao, niti je mogao da ima bilo kakvog učešća... Ono što mi možemo da uradimo to je da to kulturno-umetničko društvo kod nas konkuriše da dobije neki drugi prostor, po beneficiranim cenama", dodao je Vesić.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво