Читај ми!

Vaterpolo klasik u Strazburu, Srbija protiv Crne Gore (RTS1 18.00)

Vaterpolo reprezentacija Srbije igra protiv Crne Gore u prvom kolu Završnog turnira Svetske lige u Strazburu. Meč počinje u 18 sati, direktan prenos je na našem Prvom programu, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Prvi rival na turniru je Crna Gora ali svi igrači ističu kvalitet grupe uz konstataciju da ono pravo sledi od četvrtfinala.

"Idemo uvek na maksimum, mada je sastav drugačiji. Španija je stari rival, svetski prvak. Australija je u Segedinu bila težak protivnik a Crna Gora je baš vaterpolo zemlja. Najvažnije će biti četvrtfinale. Dobro je da su stariji dobili malo odmora. Mi mlađi ćemo da pokažemo koliko možemo da odgovorimo zahtevima trenera", rekao je Marko Radulović za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Srbija je u A grupi sa Crnom Gorom, Španijom i Australijom, dok će se u B grupi takmičiti Italija, Kanada, SAD i Francuska.

"Svetska liga je test da vidimo koliko možemo pod stresom, umorom i pritiskom. Ulazimo u svaku utakmicu iz sve snage. Nema slabog rivala. Na kraju biće ovo vid dokazivanja za mlađu ekipu i kao priprema za Evropsko prvenstvo u Splitu", rekao je Nemanja Vico.

Meč počinje u 18 sati, direktan prenos je na našem Prvom programu, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

среда, 29. новембар 2023.
3° C

Коментари

Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке
Dlaka iz ugla oka
Длаке из ока? И то је могуће!