"Delfini" zadovoljni pripremama u Kečkemetu

Reprezentacija Srbije završava zajednički rad sa mađarskim vaterpolistima u Kečkemetu u okviru priprema za Svetsko prvenstvo u Budimpešti. Golman Branislav Mitrović poručio da ekipa mora da izvuče pouke i da nema mnogo vremena do starta šampionata.

Jaki treninzi i sparinzi pokazali su selektorima Dejanu Saviću i Marcu Tamašu da sa optimizmom mogu da očekuju planetarni šampionat u Budimpešti, koji počinje 15. jula.

Golman "delfina" Branislav Mitrović, koji brani u mađarskom Egeru, veoma dobro poznaje jednog od glavnih rivala Srbije u borbi za odbranu zlata.

"Izabrali smo pravog sparing partnera. Mađari prave novu ekipu, sa novim selektorom i želja igrača je da se na svakom treningu dokažu. Nama je svaki sparing po intenzitetu sličan pravoj utakmici i iz svakog moramo da izvučemo pouke jer vremena nema puno", rekao je Mitrović.

Selektor Mađarske Tamas nije krio zadovoljstvo urađenim u radu sa olimpijskim, svetskim, evropskim šampionom i prvakom Svetske lige.

"Znamo zašto smo izabrali Srbiju. Na prvom treningu je naše izdanje bilo bolje, ali moramo da priznamo da su na drugom oni bili kvalitetniji. Idemo dalje", poručio je on.

Srpski vaterpolisti od sutra samostalno nastavljaju rad u Kečkemetu, a povratak u Beograd planiran je za nedelju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво