Читај ми!

Repriza finala Vimbldona – Đoković protiv Alkaraza za treći trofej u Sinsinatiju

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće finale Mastersa u Sinsinatiju protiv Španca Karlosa Alkaraza. Meč je na programu od 22.30 po srednjoevropskom vremenu, a tok duela možete pratiti na našem portalu.

Novak Đoković i Karlos Alkaraz sastaće se u finalu Sinsinatiju posle nešto više od mesec dana i velikog finala na Vimbldonu. 

Alkaraz je u Londonu bio bolji i vodi sa 2:1 u međusobnim duelima. Novak će pokušati da izjednači rezultat u pobedama, ali će se prevashodno boriti za svoj treći trofej u Sinsinatiju, budući da je ovaj turnir osvajao 2018. i 2020. godine.

Đoković je do finala Mastersa u Sinsinatiju stigao bez izgubljenog seta, u prvom kolu je bio slobodan, u drugom, meč mu je predao Alehandro Davidovič Fokina, u osmini finala srpski teniser je bio bolji od Gaela Monfisa, zatim je trijumfovao nad Tejlorom Fricom i u polufinalu je savladao Aleksandra Zvereva.

Za razliku od Novaka, Alkaraz je do finala u svakom meču izgubio jedan set. U četvrtfinalu protiv Maksa Prusela i u polufinalu sa Hubertom Hurkačom, Španac je pravio preokret i ne baš lako stizao do trijumfa.

Španac je plasmanom u finale mastersa u Sinsinatiju ujedno sačuvao i prvu poziciju na ATP listi.

Duel između Đokovića i Alkaraza na protramu je od 22.30, a pre muškog finala igraće se finale u ženskoj konkurenciji od 19.30 u kome se sastaju Koko Gof i Karolina Muhova.

четвртак, 16. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара