Šapovalov nadigrao Kecmanovića

Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je od Denisa Šapovalova sa 2:0 po setovima 6:4, 6:4 u prvom kolu turnira u Tokiju. U narednom koli Šapovalov će igrati sa pobednikom duela Karenjo Buste i Davida Gofana.

 Iako je dobrom igrom pružio snašan otpor Miomir Kecmanović nije uspeo da se savlada iskusnog Kanađanina sa kojim ima vrlo negativan skor u međusobnim duelima.

Šapovalov je uspevao da na samim počecima oba seta izbori brejk šanse koje je pretvarao u vođstvo, a potom bi ga sigurnom igrom održavao do kraja setova za pobedu od 2:0.

U drugom kolu koli turnira u Tokiju Denis Šapovalov će igrati sa pobednikom duela Karenjo Buste i Davida Gofana.

Pre ovog meča svoje prve duele na ovom turniru odigrala su dvojica naših tenisera, Filip Krajinović i Novak Đoković.

Đoković je sa 2:0 nadigrao Australijanca Alekseja Popirina, a Filip Krajinović je poražen od Radu Albota iz Moldavije.

Tok meča:

11.40 - Šapovalov dobija meč sa 6:4 u drugom setu.

11.33 - Kecmanović uspeva da sačuva svoj servis gem i na 5:4 Šapovalov servira za dobijanje meča i plasman u drugo kolo turnira u Tokiju.

11.30 - Pri rezultatu 5:3 za Šapovalova naš teniser servira za ostanak u meču.

11.14 - Brejk za Šapovalova i u drugom setu. Kanađanin uspeva da osvoji drugi servis gem našeg tenisera i načini brejk za 3:1 u drugom setu. 

11.07 - Kecmanović sigurno ulazi u nastavak meča i osvaja svoj servis gem za 1:0 u drugom setu.

11.00 - Šapovalov osvaja prvi ser sa 6:2. Uprkos velikoj upornosti naš teniser ne uspeva da načini rezultatski preokret, a Kanađanin uspešno privodi kraju prvi deo meča za 6:4 i vođstvo od 1:0 u prvom setu. Na startu drugog seta ponovo je Kecmanović prvi na servisu. 

10.43 - U nastavku meča Kecmanović uspeva da održi ravnopravan odnos, ali Šapovalov i dalje vodi sa 3:2 i servira u nastavku meča.

10.30 - Šapovalov uspeva da potvrdi prednos uprkos tome što je naš teniser u nekoliko navrata osvajao brejk šanse, ali ih nije uspeo pretvoriti u uzjednačenje i Šapovalov vodi sa 2:0.

10.18 -  Brejk za Šapovalova. Već na samom startu meča Šapovalov preuzima inicijativu, i na prvom servis gemu Kecmanovića dolazi do dve brejk šanse i uspeva prvu da pretvori u prednost od 1:0.

10.12 - Igrači su izašli na zagrevanje i meč će početi za nekoliko minuta. Prvi na servisu je Kecmanović.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво