Zverev oštro po Lendlu: Važniji su mu pas i golf od mene

Nemački teniser Aleksander Zverev prolazi kroz najteže trenutke otkad je postao profesionalac. Zverev je nakon proboja doživeo veliku krizu u igri, na to su se nadovezali privatni, ali i problemi sa menadžerom sa kojim se rastao neposredno pre Rolan Garosa.

Iako su mnogi očekivali da će on biti taj koji će pomrsiti račune "velikoj trojci", momak iz Hamburga za sada nije dorastao tom zadatku, a suočava se i sa novom vrstom problema.

Saša je prošle godine angažovao legendarnog Ivana Lendla za trenera, koji je pomogao Endiju Mariju da ostvari najveće rezultate u karijeri, ali ta saradnja je donela više problema nego koristi i veoma je blizu kraja.

Mladi Nemac je kritikovao Lendla zbog, kako kaže, veoma lošeg odnosa prema poslu.

"Ponekad odemo na trening koji traje dva sata. Samo se dogodi da mi odjednom okrene leđa i počne da prepričava kako je igrao golf. Dobio je novog psa, pokazuje mu kako da ide da obavi nuždu. Glavne su mu teme golf i njegov pas", rekao je Zverev.

Trenutno peti igrač na ATP listi kazao je da ne želi više da trpi takvo ponašanje trenera i nagovestio da će uskoro okončati saradnju i sa njim.

"Ne može da se dogodi da imam problem s drugim servisom i dok ga treniram, njemu posle 20 minuta postane dosadno i počne da priča kako je izveo neverovatan udarac na šestoj rupi", zaključio je Zverev.

On će ove nedelje nastupati na turniru u rodnom gradu gde će biti postavljen za drugog nosioca, iza Dominika Tima.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво