Đere za RTS: Verujem u sebe

Laslo Đere, nakon pobede u prvom kolu Rolan Garosa, izjavio za RTS da veruje da može napraviti dobar rezultat na ovogodišnjem turniru.

Đere je u tri seta savladao Španca Alberta Ramosa Vinjolasa u prvom kolu turnira.

 

"Jako sam srećan zbog pobede. Prva 'normalna' pobeda na grend slemu. Pokazao sam dobru igru, diktirao sam tempo tokom celog meča, izuzev prvih dvadesetak minuta. Verovao sam da od mene zavisi i znao sam da mogu da završim u tri seta", rekao je Đere.

Mentalni aspekt je vrlo bitan, na čemu je Laslo radio u poslednje vreme, što dokazuju i rezultati.

"Radim konstantno na tome... Danas je bio dobar dan, išlo je prilično glatko, sve kako treba. Zadovoljan sam igrom, mislim da sam i taktički dosta dobro odigrao", rekao je Laslo.

Naredni protivnik je mladi Australijanac Aleksej Popirin. 

"Ne znam puno o njemu, jednom smo trenirali. Moraću sa trenerom da ga analiziram. Ja imam samopouzdanja i verujem da, ako nastavim ovako, mogu dosta daleko da doguram", rekao je Đere. 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво