Medvedev nadigrao Đokovića, prilika za Lajovića da „osveti“ Novaka

Đoković – Medvedev 1:2 (3:6, 6:4, 2:6). Novak Đoković nije uspeo da se plasira u polufinale mastersa u Monte Karlu. Bolji od njega bio je Rus Danil Medvedev, koji će u borbi za finale igrati protiv Dušana Lajovića.

Novak Đoković nije uspeo. Medvedev je na terenu delovao bolje. Naš teniser je na trenutke igrao fantastično, ali veći deo meča je bio van ravnoteže. Rus je iskoristio lošu igru našeg asa i zasluženo trijumfovao i plasirao se u polufinale.

Novak je loše ušao u meč. Već na startu dozvolio je protivniku da mu oduzme servis. Naš teniser je konstantno jurio prednost protivnika, ali nikako nije uspeo da osvoji brejk šansu. Rus je uspeo da odbije sve napade našeg tenisera i privede set kraju. Da bi novim brejkom stavio tačku na prvi set - 6:3.

Drugi set doneo je mnogo bolju i agresivniju igru našeg tenisera. Na terenu je izgledao sigurnije što je rezultiralo sve boljom igrom. Novak je u drugom gemu spasio brejk loptu, da bi već u narednom uspeo da osvoji servis protivnika i stigne do prednosti. Đoković je uspeo da sačuva brejk viška i osvoji drugi set sa 6:4.

Prvi je do brejka u odlučujućem setu stigao Medvedev. On je u četvrtom gemu iskoristio pad u igri našeg tenisera i oduzeo mu servis. Kada je u šestom gemu Rus ponovo oduzeo servis našem teniseru delovalo je da su kola krenula nizbrdo i da nema povratka.

Međutim, Đoković je uspeo da vrati jedan brejk, ali to je bilo sve, već u narednom gemu Medvedev koristi brek priliku i stavlja tačku na ovaj meč - 6:2 u odlučujućem setu.

Tok meča:

15.40 - Kraj meča. Medvedev na servis Đokovića osvaja prvu meč loptu, koristi je i rešava meč u svoju korist 6:2 u trećem setu.

15.34 - Novak uspeva da vrati jedan brejk i smanji na 2:5.

15.30 - U šestom gemu Medvedev ponovo ima brejk šansu, ne koristi je. NAkon propuštene gem šanse za našeg asa, Rus dolazi do druge brejk prilike, koristi je i vodi sa 5:1.

15.20 - U četvrtom gemu na servis našeg tenisera Medvedev koristi priliku i osvaja brejk šansu, koristi je vodi sa 3:1.

15.09 - Oba tenisera osvajaju svoje servise na startu odlučujućeg seta - 1:1.

14.54 - Kraj drugog seta. Đoković sa nulom osvaja svoj servis gem i rešava drugi set u svoju korist - 6:4, izjendačenje.

14.51 - Novak polako privodi set kraju, 5:4, i sada servira za set.

14.38 - Oba tenisera osvajaju svoje servise, 4:2.

14.30 - Bez većih problema naš teniser materijalizuje brejk - 3:1.

14.24 - Novak, konačno, osvaja prvu brejk šansu na meču, i to dve vezane. Propušta ih. Potom dolazi do treće prilike, koristi je i dolazi do brejka prednosti, 2:1.

14.17 - Natavljena je velika borba za svaki poena. Protivnik uspeva da se izbori za brejk loptu. Novak se brani, potom vezuje još dva poena i osvaja gem, koji je trajao više od osam minuta, 1:1.

14.08 - Medvedev posle velike borbe na startu drugog seta uspeva da osvoji prvi gem na svoj servis. Novak je podigao nivo igre i deluje agresivnije na terenu.

13.58 - Kraj prvog seta. U narednom gemu na servis našeg tenisera protivnik dolazi do dve set lopte, koristi prvu i osvaja set sa 6:3.

13.55 - Novak pritiska servis protivnika, ali sem dva izjednačenja nije uspeo da stigne do brejk šanse, 3:5.

13.40 - Medvedev ponovo napada servis Đokovića i osvaja tri vezane brejk šanse. Novak uspeva da se izvuče, izjednačenje. Potom naš teniser osvaja još dva poena i osvaja gem - 2:3.

13.34 - Potom su oba tenisera osvojila svoje servise - 1:3.

13.25 - Rus je potom bio siguran na svoj servis, 0:2.

13.23 - Medvedev osvaja dve vezane brejk šanse, koristi prvu i stiže do ranog brejka, 0:1.

13.19 - Počeo je meč ...

13.15 - Igrači su na terenu, nakon kraćeg zagrevanja očekujemo početak meča. Prvi će servirati naš teniser.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво