Đoković protiv Zvereva za polufinale

Prvi reket sveta Novak Đoković igra od 15.00 časova protiv Aleksandra Zvereva meč drugog kola grupe "Gistavo Kirten". Direktan prenos ovog duela možete pratiti na našem Prvom programu, strim na RTS Planeti, a tok meča na našem portalu.

Pohod ka Šestoj tituli na završnim turnirima sezone Novak Đoković je započeo sigurnom pobedom protiv Amerikanca Džona Iznera. I upravo sigurnost sa kojom je igrao protiv jednog od dvojice debitanata na ovakvim takmičenjima nam samo potvrđuje da je Novak zasluženo tu gde jeste. Na vrhu svetskog tenisa.

Siguran početak jednog ovako specificnog turnira, na kojem je svaki meč ozbiljan, a protivnici su iz grupe od deset najboljih na svetu, donosi samopouzdanje i čvrstinu u nastavku. Naredni protivnik je Aleksandar Zverev.

Mladi Nemac je "ukrao" pobedu Čiliću u prvom kolu, i pokušaće da još jednim trijumfom sebi praktično obezbedi polufinale, kolo pre kraja takmičenja u grupama. Sa istom idejom u ovaj meč ulazi i Novak Đoković.

Do sada su se sastali dva puta i obojica imaju po jedan trijumf. Prvi meč, iako je igran u finalu turnira u Rimu 2017. nije pravo merilo, jer je Đoković tada uveliko bio u problemima sa povredom lakta koja ga je odvojila od terena. U drugom odmeravanju snaga, nedavno u polufinalu Šangaja, srpski as se revanširao na više nego ubedljiv način, prepustivši Zverevu samo tri gema u meču u kojem su se borili za finale turnira.

U drugom meču, od 21.00 časova, sastaju se Čilić i Izner.

Duel u O2 Areni u Londonu igra se od 15.00 časova uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a i RTS Planeti.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво