Читај ми!

FED kup selekcija Srbije u grupi sa Bugarskom i Gruzijom

Ženska teniska reprezentacija Srbije igraće protiv Gruzije i Bugarske u A grupi Evro-afričke zone u estonskom Talinu, odlučeno je žrebom. Kao i prethodne godine ovo takmičenje biće održano u Talink tenis centru, a učestvovaće 14 timova podeljenih u četiri grupe.

Mečevi su na programu od 7. do 10. februara, a pobednik grupe sastaje se sa najboljim iz D grupe u kojoj su Poljska, Turska, Austrija i Letonija, i boriće se za mesto u plej-ofu za popunu Svetske grupe B.

B grupu čine Velika Britanija, Estonija i Portugalija, a C selekcije Hrvatske, Mađarske, Slovenije i Švedske.

Selektor tima Srbije Tatjana Ječmenica odredila je sastav u kome su Dejana Radanović, Ivana Jorović, Olga Danilović i Bojana Marinković.

Kao i prethodne godine ovo takmičenje biće održano u Talink tenis centru, a učestvovaće 14 timova podeljenih u četiri grupe. Nakon grupnog takmičenja (svako sa svakim) pobednici grupa boriće se za plasman u plej of za popunu Svetske grupe B 2019. Plej of je na programu 21. i 22. aprila 2018.

U 2017. reprezentacija Srbije uspela je da trijumfuje u Talinu i od 14 timova koji su učestvovali na ovom takmičenju izbori plasman u plej of. Podsetimo, samo dve ekipe od 14 koje učestvuju u prvom kolu Prve grupe Evro-afričke zone izbore prolaz u plej of.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво