Читај ми!

Mari: Sa Novakom skoro da i ne pričam o tenisu

Najbolji teniser sveta Endi Mari je rekao da je susret sa Novakom Đokovićem u Londonu, prvi nakon što je smenio srpskog asa na čelu ATP liste, bio srdačan i da skoro da nisu ni pričali o tenisu.

"Ništa čudno, sa Novakom se dugo poznajem, često se srećemo na turnirima, navikli smo da upućujemo čestitke jedan drugom. Mi u stvari skoro i da ne pričamo o tenisu, o mečevima, uglavnom su to porodične teme ili nešto slično", izjavio je Mari, koji je svoj prvi meč kao svetski broj 1, protiv Hrvata Marina Čilića, lako dobio.

Đoković večeras u drugom kolu igra protiv Kanađanina Miloša Raonića, dok će Marej u sredu na teren protiv Japanca Keija Nišikorija.

Ko od njih dvojice ostvari bolje rezultat u Londonu, završiće 2016. godinu na prvom mestu ATP liste.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 24. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи