Читај ми!

Sonja Vasić: Nadamo se dvocifrenom broju medalja na OI u Parizu

Sportska direktorka Olimpijskog komiteta Srbije Sonja Vasić gostovala je u Jutarnjem programu RTS-a provodom 113. rođendana te institucije.

Legendarna košarkašica govorila je ne samo o blistavoj prošlosti srpskog olimpijskog sporta, nego i o bliskoj budućnosti, odnosno Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine.

"Biće drugačije nego u Tokiju. Pre svega, jer nismo u jeku korone i pozitivno je što je Pariz blizu. Neće biti veliki izazov aklimatizacije sportista i transporta. To će biti prednosti koje olakšavaju put ka medaljama i pripremu. Ova godina je jako izazovna, jer svi sportisti imaju velika očekivanja i potrebna im je velika pomoć da bi se kvalifikovali i treba da se podrže na pravi način", istakla je Sonja Vasić.

Strelci su prvi obezbedili norme od svih srpskih sportista, čekaju se i druge individualne i timske discipline.  

"Bili smo prezadovoljni kad je Zorana Arunović obezbedila prvu normu. Trasirala je put, kao i pred Tokio, gde smo imali lepu, veliku, brojčanu misiju i najveći broj medalja, tako da se nadamo još većoj misiji i dvocifrenom broju medalja u Parizu. Ima puno sportova koji obećavaju. Svi timski posrtovi su i dalje u igri, mogu da obezbede norme. Pratimo sve i nadamo se da će na kraju ove godine bilans biti znatno veći", rekla je Sonja Vasić.  

четвртак, 01. јун 2023.
19° C

Коментари

Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено
Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено