Fjuri se vraća u ring, prvi protivnik Džošua?

Bivši prvak superteške kategorije u boksu Tajson Fjuri vraća se u ring u aprilu 2018. godine, najavio je njegov ujak i trener Piter Fjuri.

Fjuri je poslednji put boksovao novembra 2015. godine protiv Vladimira Klička, nakon čega je bio suspendovan zbog kršenja doping pravila.

"Tajson je u dobroj formi, radi na gubitku kilograma i traži pravo vreme za svoj povratak, a to bi moglo biti u aprilu 2018. godine", izjavio je Tajsonov ujak i trener Piter Fjuri.

On je dodao da Tajson uvek cilja na najveće protivnike, pa je jedini kandidat već poznat. 

"Zna se da cilja na najveće protivnike, pa je tako jedino ime koje se pominje Entoni Džošua, ali problem je što se Džošua neće unapred i sam pobediti. Ipak, to je borba koju Tajson želi, borba koju publika želi i mislim da bi svet to trebao da dobije", izjavio je Piter Fjuri.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво