Читај ми!

Šumaher, borba i dalje traje

Mihael Šumaher i dalje se nalazi u veštačkoj komi, ali to stanje može ozbiljno ugroziti njegovo zdravlje, smatraju stručnjaci. Bolnica u Grenoblu nije danas objavila njegov zdravstveni bilten, a poslednji put je konstatovano da je on u "stabilnom, iako kritičnom stanju".

Sedmostruki svetski prvak u Formuli 1 Nemac Mihael Šumaher, koji je krajem decembra na skijanju zadobio teške povrede glave, možda nikada neće izaći iz veštačke kome, objavio je danas Njujork dejli njuz.

"Legenda Formule 1 je u veštačkoj komi već 18 dana i neki eksperti smatraju to ozbiljno ugrožava Šumaherovo zdravlje, to jest moguće je da je došlo do oticanje mozga i oštećenja jetre", javlja njujorški list.

Bolnica u Grenoblu u kojoj se Šumaher od prvog dana nalazi, nije danas objavila njegov zdravstveni bilten, a poslednji put je konstatovano da je on u "stabilnom, iako kritičnom stanju".

Njujork dejli njuz navodi da su neki nemački listovi preneli mišljenje stručnjaka da bi produžena veštačka koma mogla da prouzrokuje znatno zdravstveno pogoršanje.

Šumaher je od 29. decembra u veštački izazvanoj komi u bolnici u Grenoblu, pošto je zadobio teške povrede glave prilikom pada na skijanju u Francuskoj.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се