Radnički pobedio Zvezdu

Odbojkaši Radničkog, pobedili su u Kragujevcu u dvorani Jezero, Crvenu zvzdu sa 3:2 (27:29, 25:22, 21:25, 25:12, 17:15) u derbiju šestog kola Mini lige Srbije. Bio je ovo važan meč za oba kluba, posle nadmetanja u Kupu Srbije.

Prvi set je bio veoma neizvestan. Do samog kraja su se rivali smenjivali u prednosti. Ipak, na samom kraju tog dela meča, odbojkaši Zvezde su uspeli da budu koncentrisaniji i da dobiju prvi set sa 29:27.

Nekoliko grešaka domaćih odbojkaša na mreži iznedrile su prednost Crvene zvzedena polovinom drugog seta. Ipak, Radnički je potpomognut domaćom publikom i boljim servisom uspeo da preokrene rezultat i poravna na 1:1 u setovima. Drugi set završen je 25:22 za kragujevački klub.

U trećem setu Crvena zvezda je uspela da iskoristi greške rivala i pretoči ih u prednost. Viđene su na mahove oscilacije u igri, ali su odbojkaši Zvezde vođeni dobrim blokom uspeli da dobiju treći set sa 25:21.

Prenuli su se odbojkaši Radničkog u četvrtom setu. Ponovo su bili sigurni u igri na mreži. Bolje su smečovali od igrača Crvene zvezde, koji su bili veoma usporeni u polju a rezultat najbolje odslikava odnos snaga u četvrtom setu. Bilo je 25:12, i rezultat je poravnat na 2:2.

Na početku petog seta uvlačenje nervoze u igru Crvene Zvezde ohrabrilo je odbojkaše Radničkog. Stekli su prednost na početku seta od 5:2, imali su do samog kraja meča konstantnu prednost od dva poena, ali su igrači beogradskog kluba uspeli da izjednače rezultat pred kraj petog seta i donesu upliv neizvesnosti. Greška kod prijema servisa gostiju presudila je meč i donela pobedu Radničkom. Peti set pripao je domaćinu sa 17:15.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво