Odbojkašice Srbije protiv Holandije za istorijsko finale

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije u petak od 06.40 igra protiv Holandije za plasman u finale i medalju na Svetskom prvenstvu u Japanu. Kretanje rezultata pratite na našem portalu.

Selektor Zoran Terzić istakao je da je srpski tim veoma motivisan da posle Evropskog i olimpijskog izbori i prvo finale na planetarnom šampionatu.

"Holandija je jedan od favorita, igra dobro i nije slučajno u polufinalu. Biće jako teško, ali smo motivisani i hoćemo finale. Po kvalitetu smo jako blizu, odlučiće odbrana i veća želja", rekao je Terzić.

Odbojkašica Ana Bjelica kaže da ekipa ima novu priliku za istorijski uspeh.

"Pričala sam sa Majom Ognjenović o bronzi iz 2006. godine, za mene je to bio nestvaran uspeh, a sada sam deo ekipe koja igra polufinale. Čeka nas Holandija koja nas je pobedila u prethodnoj fazi. Nadam se da ćemo odigrati najbolje što možemo".

Polufinanli duel Srbija - Holandija igra se u petak u Jokohami od 6.40 po srednjeevropskom vremenu.

U drugom polufinalu, od 9.10 časova po našem vremenu igraće Kina i Italija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво