Читај ми!

Odbojkaši Srbije bezbedni u Istanbulu

Muška seniorska reprezentacija Srbije sletela je na aerodrom „Ataturk“ u Istanbulu večeras u 22.05. Seniori Srbije su potpuno bezbedni i još uvek nisu izašli iz aviona kojim su doleteli iz Beograda. Ministar Vanja Udovičić razgovarao sa selektorom Grbićem.

Prema poslednjim informacijama (22.25) dobijenim od Lasla Lukača, tim menadžera Srbije, reprezentativcima je saopšteno da su otkazani svi letovi iz Istanbula, pa će prenoćiti u Istanbulu, a put Teherana krenuti sutra (sreda, 29. jun).

Seniori Srbije nisu sinoć (ponedeljak, 28. jun) otuputovali za Teheran, jer je zbog nevremena u Beogradu bio otkazan let za Istanbul.

Srbija će u okviru trećeg vikenda Prve divizije Svetske lige 2016. igrati u Prvoj grupi u Teheranu, od 1. - 3. jula sa Iranom, Argentinom i Italijom.

Ministar Vanja Udovičić razgovarao sa selektorom Grbićem

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić razgovarao je telefonom sa selektorom muške odbojkaške reprezentacije Nikolom Grbićem povodom večerašnjeg događaja u Istanbulu.

Odbojkaška reprezentacija zajedno sa stručnim štabom trenutno se nalazi na pisti u avionu u Istanbulu i prema rečima selektora Grbića svi igrači i stručni štab su dobro.

Plan je da večeras prespavaju u hotelu u Istanbulu i da sutra nastave put ka Iranu, gde ih čekaju utakmice u okviru grupe 1 tokom trećeg vikenda prve divizije Svetske lige.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво