Читај ми!

Bogdanović za RTS: Očekujem spektakl protiv SAD u Parizu, ali prvo moramo da privedemo sezonu kraju

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović rekao je za RTS da očekuje spektakl na meču protiv SAD na Olimpijskim igrama, ali i da je još uvek rano govoriti o očekivanjima na turniru.

Bogdanović je predvodio Atlantu do pobede nad Čikagom rezultatom 113:101 i nastavio sa serijom sjajnih igara u prethodnom periodu.

"Drago mi je da smo pobedili i da sam odigrao dobar meč. Trudimo se da igramo dobro, svaki meč nam je bitan i pruža novu priliku za dokazivanje. Trenutno teško možemo da ispadnemo iz plej-ina, ali bismo mogli da dođemo do devete pozicije", rekao je Bogdanović.

Bogdanović ove sezone prosečno beleži 17 poena po meču.

"Nadam se da ovo neće biti moja najbolja sezona i da ću nastaviti da napredujem. Mada, draža mi je sezona kada smo igrali finale konferencije, pre svega zbog većeg broja pobeda i uspeha ekipe, a i tada mi je poenterski učinak bio sličan", dodao je Bogdanović.

Kapiten reprezentacije Srbije osvrnuo se i na utakmicu protiv SAD u grupnoj fazi Olimpijskih igara koja će biti odigrana 28. jula.

"Očekujem spektakl. Međutim, taj susret je još uvek daleko, a ja sam glavom ovde i trudim se da na što bolji način privedem sezonu kraju. U kontaktu sam sa Pešićem i saigračima i kada se završi sezona fokusiraćemo se na reprezentaciju", izjavio je košarkaš Atlante.

Bogdanović je na kraju pozdravio sve srpske navijače koji su došli na meč u Čikagu, ali i sve one koji redovno pružaju podršku putem društvenih mreža.

уторак, 21. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара